Prečo sú naše nové pasty na zuby to pravé osvieženie?

Vždy, keď prichádza leto, máme tendenciu hľadať spôsoby, ako si udržať sviežosť a chuť sladkosti počas horúcich dní. Ako sa to   odzrkadľuje vo vašej ústnej hygieny? V hello coco sme sa rozhodli odpovedať na túto otázku tým, že predstavíme nové príchute past na zuby - vanilka, jahoda a hrozno. Ale prečo práve tieto príchute a ako sa líšia od ostatných na trhu?

Keď sme sa rozhodovali, aké nové príchute past na zuby predstaviť, zamerali sme sa na to, čo najviac poteší našich zákazníkov. Sledovali sme trendy a počúvali ich želania. A tak sme sa rozhodli pre vanilkovú, jahodovú a hroznovú príchuť. 

Prečo práve tieto?
Hroznová zubná pasta nesie so sebou osviežujúcu chuť hrozna, ktorá prináša čistotu a sviežosť úst po každom umývaní. Budete mať z nej zážitok ako z hroznovej žuvačky, ktorá prináša starostlivosť o zuby na úplne novú úroveň. S obsahom xylitolu a fluoridov má dlhodobé prospešné účinky na zdravie ústnej dutiny.

Jahodová zubná pasta zase ponúka osviežujúci spôsob, ako začať deň s chuťou sladkej jahody. Zažijete chuťový výbuch jahodového smoothie pri každom čistení zubov. Aj táto pasta obsahuje xylitol a fluoridy, ktoré pomáhajú udržiavať zdravé zuby a ďasná.

A konečne, zubná pasta s príchuťou vanilky. Tá prináša do vašej ústnej hygieny osviežujúce zážitky. Zažijete osviežujúci dúšok vanilkového smoothie pre vaše zuby. Ako aj predchádzajúce pasty, aj táto obsahuje xylitol a fluoridy na podporu zdravia ústnej dutiny.  

Je zrejmé, že naše nové pasty na zuby nie sú len o chuťovom zážitku, ale aj o starostlivosti o zdravie vašich úst. Svojim zákazníkom ponúkame osviežujúcu alternatívu v porovnaní s tradičnými pastami na trhu. Takže ak túžite po niečom novom a zároveň prospešnom pre svoje zuby, naše nové pasty na zuby sú pre vás to pravé osvieženie.

Späť do obchodu